Овен  Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим

...
Овен  Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим
Коментари Харесай

Дневен хороскоп! Пет от зодиите се изправят пред изпитания! Всички проблеми са в дома ви и те

Овен 
Ако сте си намислили да живеете с Вашия обичан човек дълъг и шастлив живот и да умрете след 100 години в еднакъв ден, точно през днешния ден е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че фино и деликатно, с цел да не изплашите хубавия човек: допустимо е в главата му още да не е минавала такава мисъл, написа lamqta.com.

 

Телец

Може да извършите положително усещане на хората, от които зависи финансовото Ви благоденствие. Този ден не извънредно подобаващ за решение на всевъзможни проблеми от практическо естество, като всички условия, както и постъпките на заобикалящите Ви, ще употребявате в своя изгода. Много прекрасен ден за покупки. Може да се замислите за промени в персоналния си живот, само че до съответни дейности нещата няма да стигнат. Този ден значително е обвързван с фантазии и разсъждения, а не с някаква активност, и заобикалящото Ви бездействие може безпределно да Ви нервира.
 

Близнаци

Днес би трябвало най-малко за секунда да забравите за възприятията си към своя обичан човек, и да погледнете на него непреднамерено, от страни, като че ли с непознати очи. Възможно е това да Ви помогне, да го разберете по-добре и да видите в него това, което до в този момент е било прикрито за Вас с розови очила. Понякога е потребно...
 

Рак

Днес към Вашия обичан човек може да се присламчи някой различен. Едва ли това ще Ви хареса, само че място за терзание няма да има досега, в който да деянията своята ревнивост. По-добре поговорете с обичания за този трети като за незабравим човек. Вашето внимание ще бъде оценено доста повече, в сравнение с ревността. 
 

Лъв

Днешния ден не доста подобаващ за романтика, срещи и диалози с обичания човек. Като цяло няма да можете изцяло да се разбирате един различен, а държанието и думоте на своя обичан човек ще разбирате погрешно. Отделни изречения може да Ви слагат в задънена улица. За да не се нагнетява атмосферата и да не се скапват връзките, през днешния ден е за предпочитане да се заемете със своето усъвршенстване. Може да четете книги по логика на психиката, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.
 

Дева

Днес на Вашия обичан човек няма да бъде елементарно да схване всичко, което вършиме и говорите, съществено. Ако не планирате да употребявате своето амплоа на смешник, ще се наложи да бъдете доста безапелационни, с цел да избегнете неразбирането. 
 

Везни

В последно време всичко към Вас е пропито от обич. Вие чудесно се оправяте в тези неща, а и можете да обясните, фактически ли са щастливи Вашите другари, и ще имате ли такива положителни връзки и по-късно. Ако Ви се наскърбяват, че до в този момент не сте им дали своята креативна благословия, не им позволявайте, да създадат това. Понякога се постанова околните хора да пазите като деца, дори и в случай че става въпрос за обич. Продължавайте да изучавате стващото.
 

Скорпион

Днес ще би трябвало да си държите езика зад зъбите, което значи, че не е нужно прекомерно доста да контактувате с хората. Но една дребна загадка среща никому няма да навреди – не е ли по този начин? Това може. Затова най-добре си стойте там, където сте. В същото време всичко може да приключи с прелестен диалог, който не е нужно да скривате от обществото. Само че си премълчавайте по сериозните въпроси... 
 

Стрелец

През този ден Вашият обичан човек няма да желае да постъпва по този начин, както му казвате, или както демонстрира здравия разсъдък, което в подтекста на създалата се обстановка ще бъде едно и също. Постарайте се да апелирате към неговите усеща, вътрешен глас и подсъзнание, така които с него се познавате от много време. 
 

Козирог

Каквото и да Ви поучават приятелите за Вашите любовни връзки, постъпете по този начин, както сами смятате за належащо. Не би трябвало да разчитате на непознат опит, тъй като това по този начин или другояче няма да Ви помогне.
 

Водолей

Трябва да сте подготвени да вземете комплицирано решение. Дошло е време да се откажете от старите си проекти и връзки, и да започнете нов стадий в своя настоятелен и персонален живот. Може да Ви се стори, че никой не Ви поддържа и не Ви утвърждава, само че това напълно не е по този начин. Съюзници имате, само че те не бързат да заявят за себе си. Възможни са проблеми в общуването с роднините, на които Вашето държание ще се стори прекомерно самоуверено и съвсем предизвикателно. Намерете време да обясните, какво и за какво вършиме, преди да сте стигнали до сериозен спор, който ще е мъчно да бъде позволен.
 

Риби

Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.

 

Важно! Това дълго време никой не ни го е казвал, а е толкоз значимо! Никога не носете облекла, които са били..

Влез и виж!



Влез в този момент в най-бързорастящата група в България. Присъедини всички свои другари във "Фейсбук " -

ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко свободно!

https://www.facebook.com/groups/157731821468957/



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР